Συχνές ερωτήσεις για Διαχειριστές χώρου
Για να μπορείς να έχεις περισσότερα κέρδη από αυτόν! Επίσης θα έχεις διαφήμιση του χώρου και μάλιστα δωρεάν! Όλες οι κρατήσεις μέσα από εμάς είναι προπληρωμένες και οι ακυρώσεις είναι σπάνιες. Ακόμη, μπορείς με το link του χώρου σου να βάλεις στην δική σου ιστοσελίδα αυτόματο σύστημα κράτησης, γλυτώνοντας τα έξοδα των τεχνικών και της συντήρησης. Μπορείς στο προσωπικό σου προφίλ να κάνεις τις σημειώσεις σου και να πετάξεις το τεφτέρι! Ακόμα το σκέφτεσαι;
Σε κάθε κράτηση λαμβάνεις e-mail με τα στοιχεία της κράτησης (ημερομηνία, ώρα και από ποιόν έγινε η κράτηση). Επίσης και από το ημερολόγιο του χώρου σου το οποίο ενημερώνεται αυτόματα.
Κάθε τέλος του μήνα το αργότερο, θα παίρνεις αναλυτικά τις κρατήσεις σου με e-mail, το τιμολόγιό σου και θα βλέπεις τα χρήματα στο λογαριασμό σου! Για τις κρατήσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες του μήνα (μετά τις 28), ίσως η πληρωμή για εκείνες γίνει μέχρι το τέλος του επόμενου.
Όχι. Θα ανεβάσεις τις κενές ώρες του χώρου σου βάση του προγράμματός και όσο αυτό δεν αλλάζει, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Όταν το πρόγραμμα του χώρου αλλάξει, τότε μόνο κι εσύ αλλάζεις και τις διαθέσιμες ώρες. Σε περίπτωση που κάποιος δεσμεύσει μια ώρα απευθείας σε εσένα ενώ την έχεις κενή στην πλατφόρμα, πρέπει να μπεις και να την δεσμεύσεις εσύ, χωρίς χρέωση φυσικά.
Ναι, δεν είναι υπέροχο; Μπορείς να σημειώνεις επάνω στις ώρες του προγράμματος του χώρου σου, ακόμη και αν δεν τις χρησιμοποιείς για ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας. Είναι ένα ακόμη εργαλείο δωρεάν από εμάς για εσάς.
Όλη η διαδικασία για εσάς είναι δωρεάν. Σε περίπτωση κράτησης μέσω της πλατφόρμας, η AnyGym κρατάει το 12%+ΦΠΑ του συνολικού ποσού που έχετε ορίσει.
Σε αυτή την περίπτωση, απλώς δεσμεύεις τη συγκεκριμένη ώρα από το πρόγραμμα που έχεις βάλει στην AnyGym κάνοντας εσύ την κράτηση. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση ή χρέωση.
Ναι, μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του χώρου και να ανεβάσεις φωτογραφία του χωρίς απαραίτητα να διαθέσεις ώρες για ενοικίαση. Σε αυτή την περίπτωση το κέρδος σου είναι μόνο η προβολή και διαφήμιση του χώρου μέσω της AnyGym.
Μπορείς να απενεργοποιήσεις την καταχώρηση σου όποτε το επιθυμείς αλλά δεν μπορεί να γίνει ολική διαγραφή για να μην χαθούν συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί ως εκείνη την ώρα.
Βεβαίως, μπορείς να βάλεις κλειδαριά με κωδικό και ο κωδικός αυτός θα αποστέλλεται αυτόματα με κάθε επιβεβαιωμένη κράτηση στον ενοικιαστή. Το μόνο που έχεις να κάνετε είναι να αφήσεις σε κάποιο σημείο την απόδειξη της κράτησης.
Τότε μη διστάσεις να μας την στείλεις μέσα από την φόρμα επικοινωνίας! Θα σου απαντήσουμε άμεσα και θα μας βοηθήσεις να γίνουμε καλύτεροι!

Γίνε δωρεάν μέλος της ομάδας μας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.