Σχετικά με εμάς

Η ψηφιακή πλατφόρμα AnyGym δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των γυμναστών και των αθλούμενων ώστε να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση σε χώρους προπόνησης!

Στόχος μας


Στόχος μας είναι να γίνουμε η γέφυρα ανάμεσα σε αθλούμενους, προπονητές και χώρους προπόνησης. Κάθε άνθρωπος να μπορεί να βρει χώρο για να γυμναστεί εύκολα, γρήγορα και πρακτικά!

Όραμα μας


Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ώστε να συνεισφέρουμε στο να έρθουν περισσότεροι άνθρωποι πιο κοντά στην άθληση και στον αθλητικό τρόπο ζωής.

visitor
visitor

Αν είσαι αθλούμενος


Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι και ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να βρεις χώρο για να το κάνεις! Θέλεις να παίξεις με τους φίλους σου τένις, μπάσκετ η ποδόσφαιρο; Μήπως να κάνεις την πρόβα σου με την ομάδα χορού σου; Η να εξασκηθείς σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα; Δημιούργησε το προφίλ σου εντελώς δωρεάν και θα έχεις πρόσβαση σε γήπεδα και αίθουσες γυμναστικής για έναν αθλητικό τρόπο ζωής που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και χαμόγελα!

Χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια;
Άφησε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

Αν έχεις χώρο προπόνησης


Διαθέτεις δική σου αίθουσα, γήπεδο, η άλλο χώρο άθλησης; Είναι σε χρήση όλη μέρα; Σίγουρα θα υπάρχουν μια, δύο η και παραπάνω ώρες κενές που μπορείς να τις διαθέσεις στην AnyGym! Είναι δωρεάν, ασφαλές και θα σου προσφέρει κέρδη, διαφήμιση και αναγνώριση! Ένα εύκολο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης του χώρου σου χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από εσένα! Απόλαυσε την ταχύτητα και την ευκολία της τεχνολογίας!

place

trainer

Αν είσαι προπονητής


Ψάχνεις χώρο για να γυμνάσεις τους αθλούμενους σου; Το κόστος του να έχει κάποιος γυμναστής το δικό του γυμναστήριο η γήπεδο είναι μεγάλο και πολλές φορές κρίνεται ασύμφορο. Τώρα μπορείς να έχεις το τμήμα σου η να κάνεις τις προπονήσεις σου σε χώρο της επιλογής σου!
Συνδέσου στην AnyGym και αφού δημιουργήσεις εντελώς δωρεάν το λογαριασμό σου, απόκτησε πρόσβαση σε ποικιλία χώρων προπόνησης οπου μπορείς να κάνεις κράτηση ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έχεις επιλογή ανάμεσα σε είδος χώρου, τιμή, διαθέσιμες ώρες, περιοχή και άλλα κριτήρια ώστε να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες του personal ή του γκρουπ σου. Έπειτα, μπορείς να ανεβάσεις τη δραστηριότητα σου και να δέχεσαι online τις κρατήσεις σου!

Άφησε μας τα στοιχεία σου για να σε καθοδηγήσουμε στη διαδικασία

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.